Stołówkowe dania zdrowe, lepsze niż domowe

Zielony koktajl w otoczeniu owoców i warzyw.

Stołówkowe dania zdrowe, lepsze niż domowe

Szkoła Promująca Zdrowie i Przedszkole Promujące Zdrowie - logotypyKujawsko-Pomorskie Centrum Edukacji Nauczycieli w Bydgoszczy zaprasza na konferencję i warsztaty kulinarne “Stołówkowe dania zdrowe, lepsze niż domowe”, które odbędą się 22 listopada 2023 r. (środa) w godzinach 15.00-17.00 w XV Liceum Ogólnokształcącym im. Jeremiego Przybory z Oddziałami Mistrzostwa Sportowego przy ul. Generała Augusta Emila Fieldorfa „Nila” 13 w Bydgoszczy.

Szkolenie jest adresowane do dyrektorów oraz personelu kuchennego w ramach programu Szkół i Przedszkoli Promujących Zdrowie. Przyjdź, zobacz, zapytaj. Doradcy kulinarni przygotują i zaprezentują sprawdzone i aktualne sposoby na zdrowe i smaczne posiłki. Podczas spotkania dowiesz się, jak pozyskać środki na nowy sprzęt gastronomiczny do swojej placówki, poznasz ciekawe rozwiązania na potrawy w stołówkach szkolnych.

Program

  • Współczesne trendy żywieniowe
  • Przygotowywanie smacznych i zdrowych dań stołówkowych
  • Warzywa w szkole na nowo

Zapisy

_

15 listopada 2023 r.

Ryszard Karczewski
ryszard.karczewski@edupolis.pl

Organizacja: Pedagogiczna Biblioteka Wojewódzka w Bydgoszczy



| Polityka cookies | Polityka Prywatności i Regulamin | Redakcja | Deklaracja dostępności |

Wykonano dla: Województwo Kujawsko-Pomorskie

Odsłon: 7061929